36.5 C
Janja
Subota, 22.06.2024.
NaslovnicaAktuelnostiPodrinje: Sport za vikend 18. i 19. maj 2024. godine

Podrinje: Sport za vikend 18. i 19. maj 2024. godine

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U vikendu iza nas fudbaleri Podrinja iz Janje u okviru 28. kola Druge lige RS-e Istok gostovali su u Brodcu i igrali protiv ekipe Jedinstvo (B) gdje su odnijeli pobjedu. Konačan rezultat je bio 1:2. U okviru istog ranga takmičenja fudbaleri Gubera iz Srebrenice dočekali su ekipu Proleter iz Dvorova. Konačan rezultat je bio 1:0.

Nakon 23. Kola Podrinje se nalazi na 12-om mjestu sa osvojena 33. boda, a ekipa Gubera na 9-om sa osvijenih 40 bodova. U sljedećem kolu fudbaleri iz Janje gostuju u Dvorovima gdje će igrati protiv ekipe Proleter, a fudbaleri Gubera gostuju u Donjem Crnaljevu gdje će igrati protiv ekipe Zadrugar.

Rezultati i tabela nakon odigranog 28. kola Druga liga RS Istok

U okviru 26. kola Regionalne Lige Istok RS-e fudbaleri OFK Janja 2009 sledeću utakmicu će igrati protiv ekipe Majevica iz Lopara na domaćem terenu u Janji.

Tokom proteklog vikenda igrane su i utakmice 20. kola Područne lige Birač. Ekipa FK Mladost Divič igrala je protiv ekipe Jadran iz Jadrana i rezultat je bio 3:3. Nakon 20. kola ekipa FK Mladost se nalazi na 6 mjestu na tabeli sa osvojenih 30 bodova. U okviru sledećeg kola dočekuju ekipu Milići iz Milića.

Ekipa FK Jadar iz Nove Kasabe u okviru sledećeg kola gostuje u Osmacima gdje će igrati protiv ekipe Borac.

Rezultati i tabela nakon odigranog 20. kola Područna liga Birač

/TV Podrinje/DC sport

Najnovije vijesti