17.6 C
Janja
Utorak, 21.05.2024.
NaslovnicaAktuelnostiPodrinje: Sport za vikend 27. i 28. april 2024. godine

Podrinje: Sport za vikend 27. i 28. april 2024. godine

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U vikendu iza nas fudbaleri Podrinja iz Janje u okviru 24. kola Druge lige RS-e Istok gostovali su u Rogatici gdje su igrali protiv ekipe Mladost (R) i konačan rezultat je bio 1:1. U okviru istog ranga takmičenja fudbaleri Gubera iz Srebrenice su gostovali u Višegradu i igrali protiv ekipe Drina HE gdje su pretrpili poraz. Konačan rezultat je bio 1:0.

Nakon 24. Kola Podrinje se nalazi na 11-om mjestu sa osvojenih 30 bodova, a ekipa Gubera na 12-tom sa osvijenih 28 bodova. U sljedećem kolu fudbaleri iz Janje dočekuje ekipu Drina HE iz Višegrada, a fudbaleri Gubera dočekuju ekipu Vlasenica iz Vlasenice.

Rezultati i tabela nakon odigranog 24. kola Druga liga RS Istok

U okviru 22. kola Regionalne Lige Istok RS-e fudbaleri OFK Janja 2009 dočekali su ekupu Brezik i pretrpili su poraz. Konačan rezultat je bio 2:3. Trenutno su poslednji na tabeli, a sledeću utakmicu igraju protiv ekipe Napredak iz Donjeg Šepka.

Tokom proteklog vikenda igrane su i utakmice 17. kola Područne lige Birač. Ekipa FK Mladost Divič gostovala je u Osmacima i igrala protiv ekipe Borac gdje su pretrpili poraz.. Rezultat je bio 4:3. Nakon 17. kola ekipa FK Mladost se nalazi na 5. mjestu na tabeli sa osvojenih 29 bodova. U okviru sledećeg kola dočekuju ekipu Bratstvo iz Bratunca.

Ekipa FK Jadar iz Nove Kasabe je gostovala u Čelopeku i pretrpili su poraz. Rezultat je bio 1:0. Trenutno zauzimaju 7 mjesto na tabeli sa osvojena 22 boda, a sledeću utakmicu dočekuju ekipu Polet iz Kravice.

Rezultati i tabela nakon odigranog 17. kola Područna liga Birač

/TV Podrinje/DC sport

Najnovije vijesti