15.4 C
Janja
Subota, 27.07.2024.
NaslovnicaSportBorba trajala 56 sekundi: Pogledajte kako je Erko Jun nokautirao Poljaka (VIDEO)

Borba trajala 56 sekundi: Pogledajte kako je Erko Jun nokautirao Poljaka (VIDEO)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Bh. MMA borac Ermin Junuzović, u svijetu borilačkih sportova poznatiji kao Erko Jun, koji je porijeklom iz Janje, trenutno živi u Antwerpu u Belgiji, a uvijek se bori pod zastavom BiH. Za njega je poznato da je veliki patriota te uvijek ima veliku podršku zemljaka gdje god da se bori.

Bosanskohercegovački MMA borac Erko Jun zabilježio je spektakularan nokaut kojim je savladao Poljaka Pawela “Trybsona” Trybalu.

Na Prime 7 eventu u poljskom Koszalinu naš borac je sinoć odradio fantastičnu borbu i završio je nakon svega 56 sekundi nokautom koji će se dugo prepričavati.

Erko Jun se suočio s Poljakom Pawelom Trybalom. Očekivala se sjajna borba majstora mješovitih borilačkih vještina i činilo se da će biti prava poslastica za gledatelje.

Tako je i bilo, ali svega 56 sekundi, koliko je trajalo. Od starta su oba borca krenula silovito i u stand-up razmjeni uputili po nekoliko sjajnih udaraca kojim su podizali samopouzdanje.

No, nakon nekog vremena borac rođen u Janji je iz kontre udario snažan kroše čime je potpuno “ugasio” Poljaka. Pobijedio je čistim nokautom u prvoj rundi. Velika je to pobjeda za bivšeg KSW borca kojom je došao do omjera 7-2-0. Pogledajte je u umetnutom prilogu.

/klix.ba/TV Podrinje

Najnovije vijesti