15.4 C
Janja
Subota, 27.07.2024.
NaslovnicaAktuelnostiPodrinje: Sport za vikend 04. i 05. maj 2024. godine

Podrinje: Sport za vikend 04. i 05. maj 2024. godine

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U vikendu iza nas fudbaleri Podrinja iz Janje u okviru 25. kola Druge lige RS-e Istok dočekali su ekipu Drina HE iz Višegrada i pretrpili su poraz, a konačan rezultat je bio 0:1. U okviru istog ranga takmičenja fudbaleri Gubera iz Srebrenice dočekali su ekipu Vlasenica iz Vlasenice i pobijedili su. Konačan rezultat je bio 3:1.

Nakon 25. Kola Podrinje se nalazi na 12-om mjestu sa osvojenih 30 bodova, a ekipa Gubera na 11-tom sa osvijenih 31 bod. U sljedećem kolu fudbaleri iz Janje gostuju u Vlasenici i igraju protiv ekipe Vlasenica, a fudbaleri Gubera gostuju u Brodcu i igraju protiv ekipe Jedinstvo (B).

Rezultati i tabela nakon odigranog 25. kola Druga liga RS Istok

U okviru 22. kola Regionalne Lige Istok RS-e fudbaleri OFK Janja 2009 igrali su protiv ekipe Napredak iz Donjeg Šepka i izgubili su, a konačan rezultat je bio 3:0. Trenutno su poslednji na tabeli, a sledeću utakimicu igraju na domaćem terenu protiv ekipe Budućnost iz Skelana.

Tokom proteklog vikenda igrane su i utakmice 18. kola Područne lige Birač. Ekipa FK Mladost dočekala je ekupu Bratstvo iz Bratunca i pretrpili su poraz. Konačan rezultat je bio 0:4, a trenutno zauzimaju 6 mjesto na tabeli sa osvojenih 29 bodova. Sledeću utakmicu dočekuju ekipu Branjevo iz Branjeva.

Ekipa FK Jadar iz Nove Kasabe je dočekala ekipu Polet iz Kravice i odnijeli su pobjedu, a konačan rezultat je bio 4:0. Nakon odigranog 18. kola zauzimaju 7 mjesto na tabeli sa osvojenih 25 bodova, a seledeću utakmicu igraju protiv ekipe Pecka iz Roćevića.

Rezultati i tabela nakon odigranog 18. kola Područna liga Birač

/TV Podrinje/DC sport

Najnovije vijesti