7 C
Janja
Nedjelja, 21.04.2024.
NaslovnicaAktuelnostiU Bijeljini i Zvorniku uhapšeno 15 osoba, među njima i članovi bande...

U Bijeljini i Zvorniku uhapšeno 15 osoba, među njima i članovi bande povezane sa švercom droge

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U noći između subote i nedjelje u Bijeljini i Zvorniku su izvršene racije i slobode je lišeno 15 osoba koje se od ranije dovode u vezu sa kriminalnim radnjama.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije, Uprave za organizovani i teški kriminalitet, Žandarmerije MUP-a i Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini sproveli su pojačane aktivnosti na području Bijeljine i Zvornika na osnovu analize sigurnosnih pojava, a u svrhi održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.

Prilikom realizacije planiranih aktivnosti, a na osnovu Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima i Zakona o krivičnom postupku, u prostorije Policijske uprave Bijeljina dovedeno je 15 osoba koje su bila predmet kriminalističke obrade.

Prikupljena su određena saznanja i informacije o krivičnim djelima izvršenim u ranijem periodu na ovom području, a jedna osoba je lišena slobode po raspisanoj Interpolovoj potjernici.

Prema nezvaničnih saznanjima, dvojica uhapšenih dovode se u vezu sa kriminalnom grupom kada su hapšeni zbog prometa drogom u akciji “Koktel”, a tada je bila na meni banda Zorana Ćuka. Također, dvojica su već hapšena u Bijeljini nakon ubistva policijskog inspektora Nenada Markovića.

/klix.ba

Najnovije vijesti