17 C
Janja
Srijeda, 22.05.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Danas, 2. augusta počinje "Zvorničko ljeto 2019."

Zvornik: Danas, 2. augusta počinje “Zvorničko ljeto 2019.”

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

I ovogodišnje 19-to po redu “Zvorničko ljeto” obiluje brojnim kulturno – zabavnim saržajima.

Na tradicionalnoj manifestaciji u okviru večernjeg programa biće sedam koncerata, a sugrađani i posjetioci moći će da uživaju i u brojnim dnevnim događajima.

Predsjednik Organizacionog odbora manifestacije Bojan Ivanović saopštio je na današnjoj konferenciji da je došlo do jedne izmjene u ranije najavljenom programu.

– Prve večeri „Zvorničkog ljeta“ nastupiće Alen Islamović i Bend umjesto rok grupe „Riblja čorba“. Do izmjene je došlo zbog naknadnih i neodložnih privatnih obaveza ove rok grupe, zbog čega su oni morali otkazati učešće, uz molbu da nastupe nekog drugog datuma. Svi ostali programski sadržaji ostaju isti – saopštio je Ivanović.

Pored drugih brojnih sadržaja, po mnogima najzanimljivije i najznačajnije možete pročitati sa plakata.

Na konferenciji se obratio i Veljo Tijanić, član Organizacionog odbora, koji je govorio o Omladinskom kampu i turnirima u „Basketu 3 na 3“.

– Ovo je četvrta „Kampomanija“ koja se održava u Zvorniku. Kamp će biti organizovan na gradskoj plaži i očekujemo učešće preko 150 mladih iz cijele Republike Srpske. Od 5. do 7. avgusta biće održani turniri u basketu, prvi dan je rezervisan za juniorske selekcije, 6. avgust je profesionalni turnir za koji je do sada prijavljeno 14 ekipa iz cijelog regiona i 7. avgusta će biti turnir za ekipe iz našeg grada. Za najbolje su predviđene i novčane nagrade – rekao je Tijanić.

Ivanović je još jednom pozvao sugrađane i goste iz drugih gradova da u periodu od 2. do 8. avgusta dođu u Zvornik i proprate „Zvorničko ljeto“. Ovom prilikom je ponovio zahvalnost svim sponzorima koji su se odazvali u velikom broju i značajno pomogli da program ovogodišnje manifestacije bude sadržajan i kvalitetan.

Pogledajte kako je to npr. izgledalo 2017. godine na otvaranju “Zvorničkog ljeta” i kocerta Zorice Brunclik.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti