17 C
Janja
Četvrtak, 13.06.2024.
NaslovnicaPodrinjeSutra započinje program obilježavanja "Dana grada Zvornika"

Sutra započinje program obilježavanja “Dana grada Zvornika”

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Povodom Dana grada Zvornika koji se obilježava 21. maja biće upriličen niz manifestacija u periodu od 15. do 25. maja.

Prvog dana, u srijedu, mališani Dječijeg vrtića „Naša radost“ „Crtaće svom gradu“ u ulici Svetog Save sa početkom u 09:30 časova. Istog dana Pozorište lutaka „Pinokio“ Beograd izvešće pozorišnu predstavu za djecu „Ginjol“ u Domu omladine sa početkom u 17:00 časova.

U četvrtak, 16. maja, sa početkom u 10:30 časova u ulici Svetog Save biće održana Gradska trka, koja se u organizaciji Atletskog kluba Zvornik održava peti put po redu.

U petak, 17. maja, na šetalištu ispred objekta „Kasina“ sa početkom u 10:00 časova biće upriličen Festival zdravlja. Istog dana u 14:00 časova u maloj sali Gradske uprave Zvornik biće upriličen prijem bivših opštinskih funkcionera ili njihovih potomaka i Izložba fotografija „Prvi među jednakima – Zvornik kroz istoriju“.

U subotu, 18. maja, biće organizovan 2. Međunarodni džudo turnir „Zvornik open“. Mjesto održavanja je Rekretivno sportskki centar sa početkom u 10:00 časova. U 20:00 časova Plesna grupa „Latino“ prirediće „Veče plesa“ u holu OŠ „Sveti Sava“.

U ponedjeljak, 20. maja, gradonačelnik će primiti vukovce srednjih škola u 12:00 časova, novinare u 12:45 časova i strijelce protivgradne zaštite u 13:00 časova. U 14:00 časova biće otvorena Izložba „Mostovi na krivoj Drini“ Arhiva Republike Srpske i Istorijskog arhiva Užica. Mjesto izlaganja je Galerija u ulici Braće Obradović 15.

Svečana akademija na kojoj će biti dodijeljena priznanja Grada Zvornika biće održana na Dan grada, u utorak, 21. maja, u Domu omladine u 13:00 časova.

U srijedu, 22. maja, Osnovna muzička škola „Vojin Komadina“ prirediće Koncert svom gradu u Domu omladine sa početkom u 20:00 časova.

Festival gitare „Zgitar fest“, sedmi po redu, biće organizovan u subotu, 25. maja, u Domu omladine sa početkom u 10:00 časova. Istog dana u Rekreativno sportskom centru u 10:00 časova biće otvoren trodnevni „Grand pri“ Tekvondo – ITF.

Ukoliko vremenske prilike budu nepovoljne moguće su izmjene termina za manifestacije koje se održavaju na otvorenom.

/Gradska služba Zvornik/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti