15.4 C
Janja
Subota, 27.07.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaNa području Bijeljine oduzeta droga

Na području Bijeljine oduzeta droga

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Zbog osnovanje sumnje da je izvršio krivično djelo,“Nedozvoljena proizvodnja i promet opojmih droga“ policijski službenici lišili su slobode lice B.B. koje boravi u Bijeljini.

Kod navedenog lica, službenici PU Bijeljina pronašli su 54 grama zelene biljne materije, koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Protiv lica B.B. sledi izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog dijela.

Na magistralnom putu Brčko-Bijeljina u mjestu Ljeljenča, policijski službenici zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke „Golf“, kojim je upravljala D.C. iz Brčkog dok su se u voziliu nalazila još dva lica. Prilikom pretresa vozila i lica, a na osnovu naredbe sudije za predhodni postupak, u vozilu je pronađeno i privremeno oduzeto preko 124 grama opojne droge „Metamfetamin Spid“.

O svemu ovome je obavješteno nadležno tužilaštvo. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, od početka mjeseca maja do danas, na području grada Bijeljina, zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga isključili su sedam lica iz saobraćaja.

Bijeljina Danas/Podrinjemedia

Najnovije vijesti