15.4 C
Janja
Subota, 27.07.2024.
NaslovnicaAktuelnostiPodrinje: Sport za vikend 25. i 26. maj 2024. godine

Podrinje: Sport za vikend 25. i 26. maj 2024. godine

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U vikendu iza nas fudbaleri Podrinja iz Janje u okviru 29. kola Druge lige RS-e Istok gostovali su u Dvorovima i igrali protiv ekipe Proleter gdje su pretrpili poraz, a konačan rezultat je bio 3:1. U okviru istog ranga takmičenja fudbaleri Gubera iz Srebrenice gostovali su u Donjem Crnaljevu i igrali protiv ekipe Zadrugar. Konačan rezultat je bio 1:1.

Nakon 29. Kola Podrinje se nalazi na 12-om mjestu sa osvojenih 36 bodova, a ekipa Gubera na 10-om sa osvijenih 41 bod. U sljedećem kolu fudbaleri iz Janje dočekuju ekipu Zadrugar iz Donjeg Crnaljeva, a fudbaleri Gubera dočekuju ekipu Rudar 1925 iz Ugljevika.

Jedna lijepa vijest iz FK Podrinje Janja je ta da su pioniri osvojili titulu Duge lige RS. U derbiju sezone u kategoriji pionira i kadeta ovi zlatni dječaci iz pionirske selekcije ostali su neporaženi što im je bilo dovoljno da se okite titulom prvaka!

Rezultati i tabela nakon odigranog 29. kola Druga liga RS Istok

U okviru 26. kola Regionalne Lige Istok RS-e fudbaleri OFK Janja 2009 igrali su protiv ekipe Majevica iz Lopara i izgubili su, a konačan rezultat je bio 2:5. Trenutno su poslednji na tabeli, a sledeću utakimicu igraju protiv ekipe Podrinje iz Tršića.

Tokom proteklog vikenda igrane su i utakmice 21. kola Područne lige Birač. Ekipa FK Mladost dočekala je ekupu Milići iz Milića i pobijedili su. Konačan rezultat je bio 2:0, a trenutno zauzimaju 5 mjesto na tabeli sa osvojena 33 boda. Sledeću utakmicu gostuju u Karakaju i igraju protiv ekipe Radnički.

Ekipa FK Jadar iz Nove Kasabe gostovala je u Osmacima i igrali su protiv ekipe Borac, te odnijeli pobjedu. Konačan rezultat je bio 0:4. Nakon odigranog 21. kola zauzimaju 7 mjesto na tabeli sa osvojenih 28 bodova, a seledeću utakmicu igraju protiv ekipe Bratstvo iz Bratunca.

Rezultati i tabela nakon odigranog 21. kola Područna liga Birač

/TV Podrinje/DC sport

Najnovije vijesti