17.6 C
Janja
Subota, 27.07.2024.
NaslovnicaAktuelnostiPodrinje: Sport za vikend 13. i 14. april 2024. godine

Podrinje: Sport za vikend 13. i 14. april 2024. godine

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U vikendu iza nas fudbaleri Podrinja iz Janje u okviru 22. kola Druge lige RS-e Istok gostovali su u Čajniču i igrali protiv ekipe Stakorina gdje su pretrpili težak poraz. Konačan rezultat je bio 4:0. U okviru istog ranga takmičenja fudbaleri Gubera iz Srebrenice su također pretrpili poraz od ekipe Jedinstvo (R) iz Roćevića. Rezultat je bio 6:2.

Nakon 22. Kola Podrinje se nalazi na 10-om mjestu sa 29 bodova, a ekipa Gubera na 12-tom sa osvijenih 25 bodova. U sljedećem kolu fudbaleri iz Janje dočekuju ekipu Jedinstvo (R) iz Roćevića, a fudbaleri Gubera dočekuju ekipu Mladost (R) iz Rogatice.

Rezultati i tabela nakon odigranog 22. kola Druga liga RS Istok

U okviru 22. kola Regionalne Lige Istok RS-e fudbaleri OFK Janja 2009 sledeću utakmicu će igrati protiv ekipe Gornji Brezik na domaćem terenu u Janji.

Jučer su igrane i utakmice 15. kola Područne lige Birač. Ekipa FK Mladost Divič je u gostima odnijela apsolutnu pobjedu. Rezultat je bio 0:10. Gostovali su u Roćevićima i igrali protiv ekipe Pecka.

Nakon 15. kola ekipa FK Mladost se nalazi na 5 mjestu sa 26 bodova. U okviru sledećeg kola dočekuju ekipu Jasenica iz Jasenice.

Ekipa FK Jadar iz Nove Kasabe je igrala protiv ekipe Radnički iz Karakaja i rezultat je bio 1:1. Trenutno zauzimaju 7 mjesto na tabeli sa osvojena 22 boda, a sledeću utakmicu gostuju u Branjevu i igraju protiv ekipe Branjevo.

Rezultati i tabela nakon odigranog 15. kola Područna liga Birač

/TV Podrinje/dc sport

Najnovije vijesti