15.4 C
Janja
Subota, 27.07.2024.
NaslovnicaPodrinjePU Zvornik: U gradu Zvorniku oštećeno parkirano vozilo a u Planincima sudar...

PU Zvornik: U gradu Zvorniku oštećeno parkirano vozilo a u Planincima sudar dva teretna vozila

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Zvornik, 28.10.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, oštetilo putnički automobil marke „Citroen”, koji je bio parkiran u ulici Svetog Save, grad Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 28.10.2019. godine oko 13,00 časova, na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Planinci, u kojoj su učestvovali V.K. iz Modriče, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Man” i D.M. iz Zvornika, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Mercedes”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio učesnik D.M. i lice S.V. koje se nalazilo sa njim u vozilu. Povrijeđenim licima je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti