23.1 C
Janja
Petak, 14.06.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacZvornik: Dva lica lišena slobode zbog krijumčarenja ljudima

Zvornik: Dva lica lišena slobode zbog krijumčarenja ljudima

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lica inicijala N.M. (1993) iz Osmaka i N.S. (1950) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“.
Naime, policijski službenici PS Zvornik su preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje, 03/04.05.2019. godine, pored magistralnog puta Zvornik-Milići, u mjestu Jošanica, kontrolisali putnički automobil marke „Ford“, kojim je upravljalo lice N.M. Prilikom kontrole, u vozilu je identifikovano osam lica iz Pakistana, za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom.

Istu noć, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su u mjestu Karakaj, kontrolisali putnički automobil marke „Nissan”, kojim je upravljao N.S. iz Bratunca. Tom prilikom, u vozilu je identifikovano sedam lica iz Pakistana, za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela „Krijumčarenje ljudi“.

/PU Zvornik/podrinjemedia.ba

slika je samo ilustracija

Najnovije vijesti