23.1 C
Janja
Petak, 14.06.2024.
NaslovnicaPodrinjeKozluk: Trojica uhapšenih zbog sumnje krijumčarenja migrantima

Kozluk: Trojica uhapšenih zbog sumnje krijumčarenja migrantima

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 13.04.2019. godine, lišili su slobode lica inicijala M.P. (1998), S.L. (1997) i B.L. (1997), svi iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“.
Naime, policijski službenici su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na području Kozluka, uočili četiri putnička automobila u kojima se nalazio veći broj lica za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom, gdje po uočavanju policijskih službenika, lica koja su upravljala putničkim automobilima nisu postupila po zakonito izdatom naređenju da zaustave vozilo nego su se udaljila sa lica mjesta.

Policijski službenici su ubrzo pronašli tri vozila pored kojih se nalazilo 11 lica iz Pakistana, Indije i Irana. Preduzimajući mjere u cilju pronalaska osumnjičenih lica, policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lica M.P. (1998), S.L. (1997) i B.L. (1997), koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“, dok se za četvrtim licem intenzivno traga.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela „Krijumčarenje ljudi“.

/PU Zvornik/podrinjemedia.ba

/fotografija je samo ilustracija

Najnovije vijesti